Project Description

Shipowners Club

Cat B refurbishment of the second floor in The White Chapel Building for The Shipowners’ Club including open plan office space, collaborative breakout spaces, a library and refectory.

This 13,250ft² scheme involved adaption of the Cat A services to suit the occupiers requirements for the fit-out.

This included open plan office space with copy and printing hubs, as well as collaborative breakout spaces, a library, refectory and tea points.

Meeting rooms and some cellular offices were also incorporated, benefiting from their adjacency to the large atrium that is a central feature of the White Chapel Building.

Client: Shipowners Club

Project Manager: GVA Acuity

Architect: Initial Concept Design by Fletcher Priest

Structure: GVA Acuity

Partners view

A fast-paced occupier fit-out on level 2 of The White Chapel Building. Short delivery times required early engagement with the design team, forming a budget based on our experience in this sector, and close collaboration with the design and build market. The end result has been well received and has provided a fresh new working environment for our client.

Dan Fryer, Partner