Project Description

Office Fit Out at Gordon House Studios

Refurbishment of the ground floor and basement to form a new duplex office unit. The Category A fit is designed to be sympathetic to the existing fabric by embellishing the existing features; including exposed brickwork, coffered slabs and exposed steel beams.

The refurbishment of a late Victorian building at ground and basement level to form a new duplex office unit.

The existing space is being refurbished from its current use as a loading bay at ground level, while the existing basement level is a disused 1950s boiler and generator plant room.

The Category A fit out of the office space is designed to be sympathetic to the existing fabric by embellishing the existing features; including exposed brickwork, coffered slabs and exposed steel beams.

Client: Derwent London

Procurement: Negotiated

Project Manager: Rougemont

Architect: Squire & Partners

Services: GDM

Structure: Akera Engineering

Clients view

“Exigere are always dedicated to Derwent’s needs and targets. The Directors have a close involvement on projects, supported by a well-qualified and knowledgeable workforce.”

Richard Baldwin, Head of Development, Derwent London